Locatieprofiel Recreatieterrein Put Middelwaard

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om locatiebeleid vast te stellen met betrekking tot Recreatieterrein Put Middelwaard in de vorm van een locatieprofiel.

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om locatiebeleid vast te stellen met betrekking tot Recreatieterrein Put Middelwaard in de vorm van een locatieprofiel. Dit betekent dat er voor deze locatie onder andere wordt gekeken naar hoe vaak, hoe lang en hoe groot de evenementen per jaar mogen zijn. Ook wordt er gekeken naar regels voor het geluid, de invloed van de evenementen op de natuur, de veiligheid van de bezoekers bij een ramp en de organisatie van het verkeer.

Belanghebbenden zoals natuurorganisaties, organisatoren, de provincie Utrecht en vertegenwoordigers van aangrenzende gemeenten krijgen binnenkort een uitnodiging om mee te denken.

Ter inzage

Het locatieprofiel ligt tot en met 27 december 2023 ter inzage bij de balie van het gemeentehuis in Vianen. Wilt u als inwoner van de gemeente Vijfheerenlanden of belanghebbende reageren op het locatieprofiel? Dan kunt u een mail sturen naar info@vijfheerenlanden.nl met als onderwerp ‘1023427 Locatieprofiel Put Middelwaard’.