Alzheimer café Leerdam eo

Zet dit in mijn agenda

Datum
dinsdag 26 maart, 2019 van 19:00 tot 21:30
Locatie
Lingesteynplantsoen 20, 4141GH Leerdam
Bekendmaking

Op dinsdag 26 maart a.s. is er weer een Alzheimer Café Leerdam e.o. Deze keer komt ergotherapeut Inge van Mourik vertellen wat ergotherapie voor mensen met Alzheimer kan betekenen.

Bij ergotherapie denken veel mensen aan een advies bij de keuze van een rollator of het zoeken van aangepast bestek. Maar een ergotherapeut kan ook meehelpen en -denken bij mensen die moeite hebben met het krijgen van overzicht, of het uitvoeren van handelingen in een bepaalde volgorde. Oplossingen die er vaak voor zorgen dat mensen langer zelfredzaam blijven. Dit is prettig voor degene met dementie, maar ook voor de mantelzorger.

Het Alzheimercafé is in Verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam (hoofdgebouw 1e etage, via hoofdingang Lingepoli). De avond begint om 19.30 uur en wordt rond 21.30 uur afgesloten. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. De toegang is gratis.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Francien Boonstra, Adviseur Mantelzorg bij SamenDoen via 0345 637 363 of kijk op de website www.samendoen.expert.