Earth Hour 2019 Vianen

Zet dit in mijn agenda

Datum
zaterdag 30 maart, 2019 van 12:00 tot 22:30
Locatie
Voorstraat 30, 4132as, Vianen
Bekendmaking

Wat is Earth Hour?

Earth Hour (EH) is wereldwijd dé grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Door een uur het licht uit te doen, geven we samen met miljoenen anderen het signaal af dat ook wij bijdragen aan het doorgeven van een leefbare aarde.  In voorgaande jaren ging het licht uit bij wereldberoemde gebouwen als Opera House in Sydney, Piramides van Gizeh, Sint Pieter in Rome, Golden Gate Bridge in San Francisco. In Nederland doofden de lichten van o.a. de Domtoren in Utrecht, de Magere Brug en de Arena in Amsterdam, de Euromast in Rotterdam, het Vredespaleis in Den Haag en de Martinitoren in Groningen. Tevens worden er wereldwijd allerlei evenementen georganiseerd. En dit jaar gaan we Vianen wederom op de kaart zetten! (6de jaargang)

Wat houdt het evenement in?

Naast onze kraam gaan we een aantal extra activiteiten neer zetten. Zoals: schminken, glitter tattoos zetten, verloten van de door de middenstand van Vianen ter beschikking gestelde prijzen, grabbelen, knutselen, het maken van sedum tuintje in gedeelte van een plastic flesjes en een springkussen. Tevens zal er een kraam aanwezig zijn voor de verkoop van popcorn. Wij proberen ook een roofvogeldemonstratie te laten plaatsvinden. Hier kunnen de kinderen kennis maken met divers roofvogels o.a. uilen. De kinderen kunnen dan ook vragenstellen aan de begeleiders over de diverse vogels.

Het avondprogramma dat zal starten vanaf 19.30 uur. Hiervoor hebben wij de beschikking gekregen over ’t Klooster te Vianen. Personeel van ’t Klooster is daarbij aanwezig. Het avond programma zal bestaan uit een stamppottenbuffet wat geleverd gaat worden door Kwaliteitsslagerij De Goeij uit Vianen. Hiervoor worden de bewoners van Vianen voor uitgenodigd om tegen betaling hieraan mee te doen.

Naam evenement: Earth Hour 2019
Datum: 30 maart 2019
Tijd: 12.00-18.00 uur en 19.00-22.30 uur
Locatie: Noordelijkdeel van de Voorstraat en ’t Klooster te Vianen

Meer informatie vindt u op de Facebookpagina van WNF Regioteam Rivierenland