NAH-themabijeenkomst

Zet dit in mijn agenda

Datum
zaterdag 06 april, 2019 van 10:00 tot 12:00
Locatie
Lingesteynplantsoen 18, 4141GH Leerdam
Bekendmaking

Iedere dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur vind in Verpleeghuis Lingesteyn een inloopochtend voor getroffenen, mantelzorgers en belangstellenden plaats.
Gastvrouwen zijn ervaringsdeskundigen of mantelzorgers van getroffenen. Deze dag zjn de gastvrouwen: Kitty Fredrix en Veronique Havelaar

Gastspreker: Irene Zwinkels

Irene is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met NAH. Gevolgen van NAH zijn: concentratie en aandachtsproblemen, initiatiefverlies of moeite met organiseren. Hierdoor wordt het eten vaak vergeten of verloopt het anders dan voorheen. Moeite hebben met boodschappen doen of koken. Of je hebt last hebben van smaakstoornissen. Soms is er geen smaakvermogen meer of je ervaart vieze smaaksensaties. Inspiratie om te koken of gezond te eten is dan moeilijk om vast te houden. Dit kan dan weer leiden tot verlies of toename van gewicht.

Na de lezing is er gelegenheid om met elkaar en Irene in gesprek te gaan over het thema en NAH.

Aanmelden

Wij stellen het op prijs als u aan doorgeeft dat u bij de themabijeenkomst aanwezig bent. Dan kunnen wij hiermee rekening houden met de opstelling van de zaal en de koffie/ thee.

De contactpersoon voor de regio Zuid-Holland Zuid: Lies Bonsang, NAH-coördinator. Zij is bereikbaar op 06 1509 1924 of hersenletselzhz@gmail.com

Praktische info

Locatie: Verpleeghuis Lingesteijn
Adres: Lingesteynplantsoen 18
Plaats: 4141GH Leerdam
Tijdstip: van 10.00-12.00 uur

Toegang is € 1,- inclusief koffie en thee.

Kijk voor een actueel overzicht van onze activiteiten, nieuwsberichten en algemene informatie op de website Hersenletsel Zuid-Holland.