Open dag ASVZ Leerdam

Zet dit in mijn agenda

Datum
donderdag 14 maart, 2019 van 09:00 tot 17:00
Locatie
Koningin Emmalaan 84, 4141ee, Leerdam
Bekendmaking

ONTDEK-dag ASVZ tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2019
Met o.a. banenmarkt voor werkzoekenden

Van 12 tot en met 16 maart organiseert ASVZ op 4 locaties een Ontdek-dag. Het programma verschilt per locatie maar bevat o.a. een banen- en vrijwilligersmarkt, workshops en rondleidingen. Zij-instromers, studenten, vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Op deze dag kunnen zij de veelzijdigheid van het werk voor mensen met een verstandelijke beperking komen ervaren.

Banen- en informatiemarkt 

Een bezoek aan de banenmarkt is een aanrader voor werkzoekenden, studenten, scholieren en vrijwilligers. Diverse 'ontdekhoeken' geven informatie over de verschillende doelgroepen en werkzaamheden binnen ASVZ. Ook innovatieve middelen, zoals de robotkat die toegepast wordt in de begeleiding van cliënten, ontbreken niet. Een speeddate met begeleiders behoort tevens tot de mogelijkheden.

Rondleidingen, activiteiten en workshops

Mensen die geïnteresseerd zijn in de dienstverlening die ASVZ biedt, kunnen dit o.a. horen zien en ervaren tijdens rondleidingen. Deze gaan o.a. langs dagbestedingslocaties, verpleegkundig steunpunt, snoezelruimten, langs woningen, etc. In het Verhalen café op locatie Merwebolder vertellen cliënten zelf over hun ervaringen. In Rotterdam krijgen bezoekers o.a. informatie over Triple-C en Mediawijsheid. 

Om deze dag niet te vergeten, kan de bezoeker zijn belevenis op foto vastleggen. Deelname aan alle activiteiten is gratis.
Kijk op de website van ASVZvoor het volledige programma en adressen.