Repair Café Vianen

Zet dit in mijn agenda

Datum
zaterdag 06 april, 2019 van 09:00 tot 12:00
Locatie
Langeweg 6, 4133ax, Vianen
Bekendmaking

Er worden veel dingen weggegooid, ook dingen waar bijna niets mis mee is of die na een eenvoudige reparatie weer bruikbaar zijn. In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken. En er opnieuw de waarde van in te zien. Het Repair Café draagt bij aan een mentaliteitsverandering. Die is noodzakelijk om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, en soms niet eens zo moeilijk.

Heeft u kapotte spullen, waar u eigenlijk nog wat langer mee wilt doen? Breng ze mee en laat ze repareren. De handige en kundige vrijwilligers zitten er klaar voor. U kunt langskomen met allerlei soorten elektrische apparaten, bijvoorbeeld een stofzuiger, koffiezetapparaat, blender of andere huishoudelijke apparaten. Wat denkt u van die oude videorecorder, een cd-speler of een tuner die het niet meer doet. Computers, fietsen en ook speelgoed. De vrijwilligers weten er wel raad mee. Kleine kledingreparaties, zoals knopen aannaaien, zomen die los zitten, gaatjes in kleding. Voor een groot aantal zaken hebben ze een oplossing.

Maar ook voor een kopje koffie of thee en een gezellige buurtontmoeting kunt u bij het Repair Café terecht, loop gerust eens binnen.

Het Repair Café vindt iedere eerste zaterdag van de maand plaats van 9.00 tot 12.00 uur in Wijkcentrum Monnikenhof, te vinden aan de Langeweg 6B te Vianen. (Sportpark Blankensteijn ). In de maanden juli en augustus is er geen Repair Café. De reparaties in het Repair Café zijn gratis, voor een kopje koffie of thee wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Voor meer informatie over Repair Cafés zie repaircafe.nl U kunt contact met hen opnemen via repaircafevianen@gmail.com of door te bellen naar Elly van Stiphout 06 1363 6414.