Theaterwandeling Leerdam

Zet dit in mijn agenda

Datum
zaterdag 11 mei, 2019 van 20:30 tot 22:45
Locatie
Dokter C. Voogdplein 90 4141 CN Leerdam
Bekendmaking

Wandeling door het centrum van Leerdam met start in Stadspodium GO. Onderweg op onverwachte locaties beleeft u optredens van diverse artiesten.

Frédérique Arnold (1990) kwam als Brabantse naar Amsterdam om de bachelor en master Theaterwetenschap te studeren. Naast haar theoretische studie ontwikkelde zij zich op de planken. Haar roots liggen in musical, zo volgt ze lessen aan de MusicAllFactory in Tilburg. 
De laatste jaren heeft ze zich gericht op kleinkunst. In februari 2018 won ze Puck's Talent Cabaret in Huis van Puck te Arnhem. Daarnaast stond ze o.a. in de halve finale van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival, won ze de Persoonlijkheidsprijs bij het Utrechts Cabaret Festival 2014 en stond ze in de finale van het Schager Cabaret Festival 2015. 

Pip Alblas is een 22-jarige singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij nu ook gitaar. Het gitaar spelen ging al snel gepaard met liedjes schrijven. Ze schreef op haar 12e haar eerste liedje en is sindsdien niet meer gestopt. Ze schrijft nummers over het leven, liefde, en allerlei andere zaken. Haar muziek is gei╠łnspireerd door artiesten als Ed Sheeran, Ilse DeLange, Jason Mraz en Meghan Trainor. In het najaar van 2014 deed Pip auditie bij The Voice of Holland. Met haar auditienummer 'Hurricane' belandde ze in Team Ilse. Nadat ze in de eerste liveshow het programma verliet, stortte ze zich op haar eigen muziek en bracht ze in mei 2015 haar eerste single 'Something on the Side' uit. In november 2015 kwam haar debuut EP 'Just the Intro' uit. Haar tweede EP 'Chapter One’ kwam uit op 30 juni 2017 en ze is momenteel bezig met het maken van haar eerste album. 

Maarten van Praag: een aangenaam hees, indringend en herkenbaar stemgeluid. Liedjes die je raken, recht naar het hart. Maarten is een zanger en een verhalenverteller, een muzikant en een performer.

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €12,50 
Reserveren: Reserveringsknop of kaarten aan de zaal.