Iedereen speelt mee

Zet dit in mijn agenda

Datum
dinsdag 21 januari, 2020 van 17:00 tot 20:00
Locatie
Stadspodium GO, Dr. C. Voogdplein 90 4141 CN Leerdam
Bekendmaking

Op 21 januari 2020 opent het Cultuurcafé Vijfheerenlanden in Stadspodium GO. Met ondersteuning van de gemeente Vijfheerenlanden hebben ze een prachtig programma voor jullie samengesteld.  Thema van dit cultuurcafé is ‘Iedereen speelt mee’. 

Ze beginnen de middag met een show door de Gorcumse breakdancer Redouan Ait Chit, beter bekend als REDO. Hij gebruikt zijn beperkingen niet als excuus. Voor hem zijn er geen grenzen. Zijn motto is ‘No excuses, no limits’. Door creativiteit, vastberadenheid en aanmoediging door vrienden en familie was hij in staat om zijn eigen stijl te ontwikkelen. Onlangs heeft hij daardoor ‘De Zwaan, de grootste dansprijs van Nederland,  gewonnen. REDO is een inspiratie voor iedereen, die te maken heeft met beperkingen. Hij vertelt in een TED-talk over vooroordelen, pesten, passie, dansen, diversiteit, acceptatie, wilskracht en volharding. En laat natuurlijk zijn danskunst zien!

Monique Sentjens is dramadocent en werkt regelmatig met mensen met beperking. Zij neemt het publiek mee in een interactief spel: ‘Iedereen speelt mee’. 

DansTheater ‘No Limit’  is de dans- en theatergroep van Nikky’s Dance, die bestaat uit mensen met een licht verstandelijke beperking. Nikky vertelt hierover wat meer en sluit met hen met een prachtige show het Cultuurcafé af.  

Locatie

Stadspodium GO
Dr. C. Voogdplein 90
4141 CN Leerdam
(invullen voor navigatie: parkeerplaats ‘Oranje Nassaulaan 71, 4141 CS Leerdam)

Programma:

17:00 uur        Inloop met koffie/thee
17:30 uur        Opening door Redo met voorstelling en korte TED-Talk 
18:00 uur        ‘Iedereen speelt mee’ met dramadocent Monique Sentjens 
18:30 uur        Optreden DansTheater ‘No Limit’ 
18:45 uur        Mogelijkheid tot napraten in het theatercafé

Aanmelden

Meld je aan via cmk@nationaalmuseum.nl onder vermelding van je naam/namen en instelling. Toegang is gratis. Meer informatie kunt u vinden op de website van Stadspodium GO Leerdam.