3FM Serious Request The Lifeline 2020

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 21 december, 2020 om 23:00
Tot
dinsdag 22 december, 2020 om 00:30
Locatie
Kerkstraat 30, 4141ax, Leerdam
Bekendmaking

 

In de week voor kerst zetten 3FM-dj’s het goede doel letterlijk op de kaart door te voet van Roermond naar Zwolle te trekken. Ze maken 24 uur per dag live radio en TV (te volgen via o.a. NPO 1, NPO 3, NPO 1 Extra en 3fm.nl) en bezoeken de acties die luisteraars organiseren.

Dit alles met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode Kruis. De 3FM-dj’s lopen dwars door Nederland om zoveel mogelijk mensen te motiveren geld in te zamelen voor het Rode Kruis. 

De start is op vrijdag 18 december om 12:00 uur vanaf de Markt in Roermond. Op donderdag 24 december hopen de lopende dj’s aan te komen op de Melkmarkt in Zwolle, waar de finale plaatsvindt en waar de opbrengst van 3FM Serious Request bekend wordt gemaakt. 

Tijdens 3FM Serious Request komen we in actie voor de gevolgen van de coronapandemie, zowel nationaal als internationaal. Met de opbrengst van 3FM Serious Request helpt het Rode Kruis de slachtoffers, maar zorgt men ook voor preventie. 

3FM Serious Request draait om het publiek en daarom is het mogelijk om een etappe mee te lopen. Dit is in de vorm van een sponsorloop om zodoende geld op te halen voor het goede doel. Aanmelden is verplicht en de deelnemers zijn te herkennen aan een reflecterend 3FM-hesje. Het maximaal aantal personen per etappe is vastgesteld op 100 personen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van 3FM op de pagina Serious Request.