Theatermenu

De VIJF Heeren: eten, drinken & genieten

Gezellig dineren voordat je naar het theater gaat? En zeker weten dat je op tijd bent voor de voorstelling? Kom dan naar ‘De VIJF Heeren’ in Helsdingen en geniet van ons heerlijke verrassingsmenu. Vanuit het eetcafé De VIJF Heeren loop je zo de zaal in.
In de pauze staat er een hapje en een drankje voor je klaar. Ook na de voorstelling ben je van harte welkom in onze bar om in een ontspannen sfeer na te genieten.
Een compleet avondje uit!

VIJF Heeren theatermenu

Laat je voor € 29,50 p.p. verrassen door de gerechten van ons culinaire 2-gangen verrassingsmenu, inclusief tafelwater, twee drankjes en koffie. De gerechten passen bij het seizoen en worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld door onze chef-kok.

Reserveren en meer informatie

Voor reserveringen zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar via 0347 369 369. Als je om 18:30 uur aan tafel gaat, zorgen wij ervoor dat je ruimschoots voor de voorstelling klaar bent. 

Heb je vragen over allergenen? Vraag het ons gerust.
De VIJF Heeren is rolstoel toegankelijk.

Voor groepen vanaf tien personen

Graag bespreken we je wensen en de verschillende mogelijkheden. Je kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen. Wij maken je erop attent dat onze tafelopstelling per voorstelling wijzigt. Hierdoor kan het zijn dat je een tafel deelt met andere gasten. Uiteraard zorgen wij voor voldoende privacy en als het mogelijk is een eigen tafel. Dit is afhankelijk van de bezetting.

Verhinderd of vertraagd?

Heb je gereserveerd en ben je verhinderd of vertraagd? Bel dan naar 0347 369 369. Als je er om 19:15 uur nog niet bent, behouden we ons recht om je tafel aan een ander te geven.