Terugblik Zwem4daagse 2019

Van maandag 23 september tot en met vrijdag 27 september vond 31e editie van de Zwem4daagse plaats bij Helsdingen Sport en Cultuur.

Van maandag 23 september tot en met vrijdag 27 september vond 31e editie van de Zwem4daagse plaats bij Helsdingen Sport en Cultuur. Na de officiële opening met vuurwerk door wethouder Kamstra en mascotte Sprinter kon men via de glijbaan van start met het banenzwemmen.

Bootcamp en demonstraties

Op maandag- en woensdagmorgen konden zwemmers meedoen aan een bootcamp. Op woensdagavond was er een demonstratie van de Reddingsbrigade. Donderdagavond lieten leden van Synchroon zwemvereniging “De Dolfijn” en wedstrijdzwemvereniging H2O zien wat zij kunnen.

170 deelnemers

Het was erg leuk dat mensen die jaren niet gezwommen hadden bij ons zich hadden aangemeld. Ook waren er veel kinderen die op zwemles zitten en die goed konden oefenen deze week. Uiteindelijk hebben 170 deelnemers meegedaan en is de Zwem4daagse afgesloten op de vrijdagavond met discozwemmen. Graag willen wij TeamSport Vianen bedanken voor de mede-organisatie en samenwerking.

Aftermovie

Bekijk hieronder de video waarin we terugblikken op dit geslaagde evenement. Op naar de Zwem4daagse 2020!