Teambuilding

Helsdingen Sport en Cultuur biedt, in samenwerking met Oxygen Events en Outing Holland diverse mogelijkheden om uw vergadering of brainstormsessie te onderbreken voor teambuildingsactiviteiten.

Mis jij je collega’s en ben je ’t zat om alleen maar via Zoom af te spreken? 

Ga er dan samen even tussenuit en ontdek het mooie Vianen op de eerste elektrische zelfbalancerende voertuigen ter wereld, de Segway of tijdens de roadbook Expedition op de fiets. Natuurlijk gebeurd dit allemaal volgens de richtlijnen van de RIVM. 

Segway

Segway rijden is makkelijk te leren, dynamisch, spectaculair en ontzettend leuk. Ontdek samen met je collega’s Vrijstad Vianen, gelegen in het hart van Nederland. Hier vindt je historie in verschillende monumenten, kastelen, geloofshuizen en in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Daarnaast is er ook veel mooie natuur te vinden in Vianen.
Deze tour duurt ongeveer 2 uur, inclusief instructie en opstart. De Segway tour is mogelijk met maximaal 12 personen. Mocht je met meer personen zijn, kan dit op aanvraag. 

Segway tour: vanaf €84,00 p.p. incl. BTW 

Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf of achteraf aan de tour een lunch/picknick of borrel toe te voegen aan de activiteit. 
•    Lunch
•    Picknick 
•    Borrelarrangementen:
-    Borreluurtje met Amsterdamse borrelplank     
-    Borreluurtje met huisgemaakte crostini’s        
-    Borreluurtje met een luxe tapasplank         

Roadbook Expedition

Met de Roadbook Expedition ontdek je Vrijstad Vianen op de fiets. Net als met de Segway tour kom je langs verschillende monumenten, kastelen, geloofshuizen en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tijdens deze route is er veel interactie. Het is de bedoeling om langs zoveel mogelijk checkpoints te fietsen. Op deze checkpoints staan bijvoorbeeld vragen over de omgeving, over het bedrijf of er moet een korte opdracht gedaan worden. Dit kan een middag vullend programma zijn en is geschikt voor grote groepen. De fiets en route wordt voor je geregeld. Daarnaast is het ook mogelijk om tussendoor een stop te maken bij een van de lokale restaurants in Vianen voor een lunch of borrel. 

Roadbook Expedition fiets:     vanaf:    €59,90 p.p.  incl. BTW

Haka Workshop 

De Haka is een echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een ware teambuildingsactiviteit. Door de Haka dans op het veld te doen versterkt de teamspirit en worden de teamleden een echte team. Het doel van de Haka workshop is om het zelfvertrouwen een boost te geven en leiderschap te ontwikkelen. Door gebruik te maken van lichaam, stem, handen, voeten, benen, tong en ogen toon je kracht en energie uit. 

Schapen drijven

Een unieke teambuildingactiviteit heerlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega's? Spelenderwijs komen al deze vraagstukken aan bod. Met de activiteit "teambuilding schapen drijven werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling.

Schermen

Schermen is een bijzondere ervaring, leuk om te doen en prima in te zetten als teambuildingsactiviteit. Na de kennismaking met de Floret, Degen en Sabel ontvangt iedereen een passende uitrusting en is het tijd om de degens te kruisen. Het aanleren van de grondbeginselen zorgt vaak voor een aantal hilarische momenten, echter het duel is een serieuze aangelegenheid. Respect, omgaan met weerstand en leiden of laten leiden zijn enkele aspecten die aan bod komen bij deze workshop.

Boogschieten 

Even terug in de tijd met een workshop boogschieten. Na een uitleg van de historie, verschillende bogen en technieken, ga je de strijd aan met je collega’s, door de pijl in de roos te schieten. Hierbij worden verschillende bogen gebruikt: de bare bow, compound boog en recurve boog. Het boogschieten vergt opperste concentratie, een prima teamactiviteit om je gedachte te verzetten van de vergadering.