Teambuildingsactiviteiten

Helsdingen Sport en Cultuur biedt, in samenwerking met Oxygen Events en Outing Holland diverse mogelijkheden om uw vergadering of brainstormsessie te onderbreken voor teambuildingsactiviteiten.

In samenwerking met Oxygen Events organiseren wij diverse teambuildingsactiviteiten. Naast onze locatie ligt een perfect onderhouden outdoorterrein met een heus volleybalveld. Mocht het weer tegenvallen is er altijd de mogelijkheid om de (meeste) activiteiten naar binnen te verplaatsen vanwege onze sportaccommocatie.

Hieronder een selectie van de vele mogelijkheden. Staat uw gewenste activiteit niet in het overzicht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via vergaderenhelsdingen@vijfheerenlanden.nl.‚Äč

Segway

Segway rijden is makkelijk te leren, dynamisch, spectaculair en ontzettend leuk. Ontdek samen met uw collega’s Vrijstad Vianen, gelegen in het hart van Nederland. Hier vindt u historie in verschillende monumenten, kastelen, geloofshuizen en in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Daarnaast is er ook veel mooie natuur te vinden in Vianen.
Deze tour duurt ongeveer 2 uur, inclusief instructie en opstart. De Segway tour is mogelijk met maximaal 12 personen. Mocht u met meer personen zijn, kan dit op aanvraag.

Segway tour: vanaf € 84,00 p.p. incl. BTW

Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf of achteraf aan de tour een lunch/picknick of borrel toe te voegen aan de activiteit.

  • Lunch
  • Picknick 
  • Borrelarrangementen:
    • Borreluurtje met Amsterdamse borrelplank
    • Borreluurtje met huisgemaakte crostini’s
    • Borreluurtje met een luxe tapasplank
Roadbook Expedition

Vier mountainbikes in het grasMet de Roadbook Expedition ontdekt u Vrijstad Vianen op de fiets. Net als met de Segway tour komt u langs verschillende monumenten, kastelen, geloofshuizen en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tijdens deze route is er veel interactie. Het is de bedoeling om langs zoveel mogelijk checkpoints te fietsen. Op deze checkpoints staan bijvoorbeeld vragen over de omgeving, over het bedrijf of er moet een korte opdracht gedaan worden. Dit kan een middag vullend programma zijn en is geschikt voor grote groepen. De fiets en route wordt voor u geregeld. Daarnaast is het ook mogelijk om tussendoor een stop te maken bij een van de lokale restaurants in Vianen voor een lunch of borrel.

Roadbook Expedition fiets is te boeken vanaf €59,90 p.p. incl. BTW

Haka Workshop

De Haka is een echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een ware teambuildingsactiviteit. Door de Haka dans op het veld te doen versterkt de teamspirit en worden de teamleden een echte team. Het doel van de Haka workshop is om het zelfvertrouwen een boost te geven en leiderschap te ontwikkelen. Door gebruik te maken van lichaam, stem, handen, voeten, benen, tong en ogen toont u kracht en energie uit.

Schapendrijven

Een close-up van een schaap in een wei met andere schapenEen unieke teambuildingactiviteit heerlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe u als team beter kunt functioneren. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haalt u het beste uit uzelf en je collega's? Spelenderwijs komen al deze vraagstukken aan bod. Met de activiteit "teambuilding schapen drijven werkt u op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen uw team of afdeling.

Schermen

Schermen is een bijzondere ervaring, leuk om te doen en prima in te zetten als teambuildingsactiviteit. Na de kennismaking met de floret, degen en sabel ontvangt iedereen een passende uitrusting en is het tijd om de degens te kruisen. Het aanleren van de grondbeginselen zorgt vaak voor een aantal hilarische momenten, echter het duel is een serieuze aangelegenheid. Respect, omgaan met weerstand en leiden of laten leiden zijn enkele aspecten die aan bod komen bij deze workshop.

Boogschieten

Vijf handbogen in het grasEven terug in de tijd met een workshop boogschieten. Na een uitleg van de historie, verschillende bogen en technieken, gaat u de strijd aan met uw collega’s, door de pijl in de roos te schieten. Hierbij worden verschillende bogen gebruikt: de bare bow, compound boog en recurve boog. Het boogschieten vergt opperste concentratie, een prima teamactiviteit om uw gedachten te verzetten van de vergadering.