Zwemmen

Helsdingen Sport en Cultuur, een verrassend veelzijdig sportcentrum met talloze mogelijkheden, waar de slogan 'Samen Sportief' een eigentijdse invulling krijgt.

Helsdingen Sport en Cultuur, een verrassend veelzijdig sportcentrum met talloze mogelijkheden, waar de slogan 'Samen Sportief' een eigentijdse invulling krijgt.

Zwemlessen, zwemverenigingen, sportieve (bedrijfs)uitjes en feesten, op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende mogelijkheden in het zwembad. Helsdingen Sport en Cultuur betekent zwem-, sport- en speelplezier en biedt mogelijkheden voor iedereen.

Het zwembad van Helsdingen Sport en Cultuur bestaat uit twee baden: het wedstrijdbad en het doelgroepenbad mét glijbaan. In het doelgroepenbad heeft het water een heerlijke temperatuur van 32 graden Celsius. Beide baden hebben een beweegbare bodem, waardoor de diepte van de baden aangepast kan worden met een hoogte verschil van 2 meter!

Rooster en openingstijden

Activiteitenrooster
Kalender Aquavaria

Prijzen

0 t/m 2 jaar Gratis
3 t/m 15 jaar € 2,20
16 t/m 64 jaar € 3,75
65 jaar en ouder € 2,20

Alle prijzen en kortingen
Webkassa

Zwemles

Onze bevlogen lesdocenten kijken waar jouw kind behoefte aan heeft, want het ene kind is het andere niet. Daarbij ligt de focus op plezier en spelenderwijs leren volgens de nieuwste inzichten. Wij bieden kinderen een veilige en ontspannen leeromgeving, waarin ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Over de methode (EasySwim)
Leerlingvolgsysteem

Activiteiten

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in het zwembad. Sommige activiteiten worden door verenigingen georganiseerd, andere weer voor speciale doelgroepen.

Aquasport
Recreatief
Doelgroepen
Onze gebruikers