Zwemmen

Helsdingen Sport en Cultuur, een verrassend veelzijdig sportcentrum met talloze mogelijkheden, waar de slogan 'Samen Sportief' een eigentijdse invulling krijgt.

Helsdingen Sport en Cultuur is dé ontmoetingsplek van Vianen op sportief en cultureel gebied. U kunt bij ons zwemmen, sporten, vergaderen, voorstellingen bezoeken of genieten van een hapje en een drankje in onze bar De Vijf Heeren. Helsdingen Sport en Cultuur, een verrassend veelzijdig sportcentrum met talloze mogelijkheden.

Zwemlessen, zwemverenigingen, sportieve (bedrijfs)uitjes en feesten, op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende mogelijkheden in het zwembad. Helsdingen Sport en Cultuur betekent zwem-, sport- en speelplezier en biedt mogelijkheden voor iedereen.

Het zwembad van Helsdingen Sport en Cultuur bestaat uit twee baden: het wedstrijdbad en het doelgroepenbad mét glijbaan. In het doelgroepenbad heeft het water een heerlijke temperatuur van 32 graden Celsius. Beide baden hebben een beweegbare bodem, waardoor de diepte van de baden aangepast kan worden met een hoogte verschil van 2 meter!

Recreatief
Onze gebruikers