Vergaderen

Helsdingen Sport en Cultuur heeft moderne vergaderzalen met diverse faciliteiten, een compleet product met heldere prijzen. Het enige wat u nog hoeft te doen is zich te concentreren op het doel van uw vergadering, wij verzorgen de rest.

Ben je op zoek naar een vergaderruimte met een sportief karakter? Een locatie die het beste in jou en jouw gezelschap naar boven haalt? Dan ben je bij de vergaderruimtes van Helsdingen Sport en Cultuur aan het juiste adres.
Onze locatie beschikt over moderne vergaderzalen met diverse faciliteiten. 

Helsdingen Sport en Cultuur heeft als voordeel dat het centraal gelegen ligt tussen de A2 en A27. Met 220 (gratis) parkeerplekken op eigen terrein is er genoeg plek. Kom je met de bus? Geen probleem. Vanaf Utrecht Centraal gaan diverse bussen naar Vianen. Je stapt uit naast Helsdingen.

Bij een goede vergadering, hoort ook een goede verzorging. Dat kunnen wij optioneel ook voor jou regelen. Zo kun je zorgeloos vergaderen en nemen wij de voorbereidende taken op ons.

Onder de opties vallen o.a. koffie, thee en lunch. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een beamer om jouw vergadering/presentatie bij te staan.

Heb je nog andere wensen? Geen probleem, onze medewerkers helpen je graag om jouw vergadering zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Heb je nog vragen of wil je een ruimte reserveren? Aarzel niet contact met ons op te nemen.
Ons telefoonnummer is 0347 369 369 of mail naar receptie.helsdingen@vijfheerenlanden.nl.

 

Vergaderruimte in Helsdingen