Digitaal inloopspreekuur

Tijdens deze coronacrisis hebben veel mensen de behoefte om even advies te vragen, een luisterend oor nodig of zijn wat handvatten in de opvoeding welkom

Tijdens deze coronacrisis hebben veel mensen de behoefte om even advies te vragen, een luisterend oor nodig of zijn wat handvatten in de opvoeding welkom. U wilt gewoon eenmalig even overleggen of u heeft zich aangemeld bij het Sociaal Team en staat op de aanmeldlijst? Dit is allemaal mogelijk!

Wat bieden we?

Een digitaal inloopspreekuur op:

  • dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur
  • donderdag van 13.00 tot 14.00 uur

Voor wie? 

Voor ouders, kinderen, verzorgers, leerkrachten, opa’s en oma’s.

Hoe werkt het? 

U kunt een mail sturen naar sociaalloket@vijfheerenlanden.nl met als onderwerp ‘digitaal spreekuur’. Graag in deze mail uw telefoonnummer en woonplaats vermelden. Daarnaast geeft u in de mail aan of u op dinsdag of donderdag gebeld wilt worden en op welke manier (telefonisch of via beeld/videobellen).

Een jeugdprofessional denkt tijdens het digitaal spreekuur graag met u mee. U zit hierna nergens aan vast en er wordt geen dossier aangemaakt. Ook als u zich niet wilt aanmelden bij het Sociaal Team, bent u dus van harte welkom om deel te nemen aan het inloopspreekuur.