Gratis cursus voor partners van iemand met NAH

Heeft uw partner te maken gehad met bijvoorbeeld een herseninfarct, hartstilstand of (verkeers)ongeval en is er sprake van niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Dan is deze cursus van MEE-Vivenz er voor u.

Heeft uw partner te maken gehad met bijvoorbeeld een herseninfarct, hartstilstand of (verkeers)ongeval en is er sprake van niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Dan is deze cursus van MEE-Vivenz er voor u.

Van de ene op de andere dag kan er sprake zijn van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) bij uw partner. Niet alleen het leven van de getroffene verandert, ook dat van gezinsleden. Heeft uw partner kortere of langere tijd geleden te maken gehad met bijvoorbeeld een herseninfarct, hartstilstand of (verkeers)ongeval en is er sprake van NAH? En wilt u hierover met anderen praten? Dit kan tijdens deze digitale bijeenkomsten. We staan kort stil bij de directe gevolgen van het hersenletsel maar vooral bij de gevolgen voor u als partner en hoe u in evenwicht kunt blijven.

De cursus wordt aangeboden door Mantelzorg VHL en Welzijn Molenlanden en start op 1 februari 2021.

Trainers: Suzanne Visser en Geeri de Jong van MEE-Vivenz
Data: online op maandag 1, 8, 15 februari en 1, 8 maart 2021. Bijeenkomst op 15 maart 2021.
Tijd: vanaf 19.15 uur inloggen, start: 19.30 - 20.45 uur. 
Deelname: gratis. Er is plaats voor 8 personen.
Aanmelden: info@mantelzorgvhl.nl. Na aanmelding krijgt u uiterlijk op de dag zelf een mail met daarin de deelnamelink. U krijgt telefonische hulp als u er niet uitkomt.

Mantelzorg VHL organiseert diverse (online) bijeenkomsten voor mensen die een partner, kind of ander familielid, vriend(in) of buur ondersteunen. De bijeenkomsten zijn gericht op het opdoen van kennis, het uitwisselen van ervaringen en tips van andere mensen die zich in uw situatie herkennen. Wat heeft hen geholpen? Waar hebben ze hulp of ondersteuning gekregen? Wacht niet te lang met aanmelden voor de bijeenkomsten, want vol = vol. 

Mantelzorg VHL is onderdeel van Welzijn Vianen en SamenDoen. Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op: www.welzijnvianen.nlen www.samendoen.expert of bel naar: 0345 - 637 363.