Het Borrelt inwonersinitiatieven in Vijfheerenlanden

Op dinsdag 25 juni vond voor derde keer Het Borrelt plaats. Deze inspiratiebijeenkomst biedt initiatiefnemers in Vijfheerenlanden de gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken.

Op dinsdag 25 juni vond voor derde keer Het Borrelt plaats. Deze inspiratiebijeenkomst biedt initiatiefnemers in Vijfheerenlanden de gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken. Zo kunnen zij hun initiatief naar een hoger niveau tillen. Gemeente Vijfheerenlanden organiseert Het Borrelt in samenwerking met SamenDoen en Welzijn Vianen. Het thema van deze editie: ‘Durf te vragen!’

Ondanks de hitte was het een gezellige een leerzame avond in Gasterij het Oude Posthuys, Leerdam. Veertig aanwezigen werden getrakteerd op een interactieve sessie met inspirator Herman Dummer. Hij ging met hen in gesprek over ‘hoe belangrijk het stellen van de juiste vraag is om je doelen te bereiken’.

De aanwezige initiatiefnemers kregen tips om hun initiatief te doen groeien en hun dromen te vervullen. Tijdens de afsluitende borrel was er de gelegenheid om elkaar te leren kennen en vragen te stellen.