Jongerenontmoetingsplek

In Lexmond is sinds kort officieel een jongerenontmoetingsplek (JOP) geopend! De JOP kan als voorbeeld dienen voor het stimuleren van inwonersparticipatie in de publieke ruimte.

In Lexmond is sinds kort officieel een jongerenontmoetingsplek (JOP) geopend! Bij de totstandkoming van deze plek waren negen jongeren betrokken. Samen met Christine van Reeuwijk (projectleider), Wolter Dijkstra (jongerenwerker) en Nick van den Tol (wijkambassadeur) maakten zij dit project mogelijk. 

De JOP kan als voorbeeld dienen voor het stimuleren van inwonersparticipatie in de publieke ruimte. Daarom hebben we de gereedschappen die we hebben gebruikt om dit project mogelijk te maken en het proces visueel in kaart gebracht. Hopelijk kunnen andere initiatiefnemers in onze gemeente hier hun voordeel mee doen.

Wil je de visuele weergave van het proces toegestuurd krijgen? Neem dan contact op met Nick van den Tol via n.van.den.tol@vijfheerenlanden.nl.

Bent u nieuwsgierig naar meer informatie over de initiatiefnemers? Kijk dan eens op hun Facebookpagina ‘Lexmond ontmoet en doet’.