Kerstwensen wethouders Sociaal Domein

Het einde van het jaar nadert, dit is de laatste nieuwsbrief van 2019. Geen column dit keer maar kerstwensen van de wethouders sociaal domein.

Het einde van het jaar nadert, dit is de laatste nieuwsbrief van 2019. Geen column dit keer maar kerstwensen van de wethouders sociaal domein.

Tirtsa Kamstra, wethouder jeugd, onderwijs en bibliotheken

“2020 wordt het jaar waarin we met de samenleving aan de slag willen gaan met een visie op ‘opgroeien in Vijfheerenlanden’. Hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de kinderen in Vijfheerenlanden op een veilige en gezonde manier opgroeien? Ik hoop zo dat we hier met elkaar een mooi plan voor kunnen maken. Ik kijk er nu al erg naar uit! 
Maar voordat het zover is, wil ik jullie allemaal bedanken voor de samenwerking en jullie inzet in het afgelopen jaar! Geniet van de feestdagen en tot volgend jaar!”

Marcel Verweij, wethouder wmo en volksgezondheid

“Voor 2020 wens ik dat een ieder in het sociaal domein in goede gezondheid door kan gaan met het waardevolle werk dat we mogen doen voor onze inwoners.”

Cees Taal, Wethouder Integratie en participatie

“Iedereen telt mee in Vijfheerenlanden. Een belangrijk principe in onze gemeente. Hierbij wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor alle inspanningen om dit uitgangspunt in 2019 waar te maken. Natuurlijk zullen er ook weer in 2020 de nodige uitdagingen zijn maar ik heb er alle vertrouwen in dat we er met elkaar vol voor gaan. Dit in het belang van al onze inwoners. Hierbij wens ik iedereen een hele fijne kerst en een mooi en inspiratie-vol 2020.”