Meerkerkers slaan de handen ineen

De Stichting Vrijwillige Hulpdienst Meerkerk en vijf Meerkerkse kerken hebben de handen ineen geslagen om als één organisatie op te trekken en hulp te bieden in deze onzekere tijd.

Nu het coronavirus nog steeds rondwaart in Nederland en er weer nieuwe maatregelen gelden, kan het zijn dat ouderen en kwetsbaren behoefte hebben aan ondersteuning. De Stichting Vrijwillige Hulpdienst Meerkerk (waar ook Tafeltje Dekje onder valt) en vijf Meerkerkse kerken hebben de handen ineen geslagen om als één organisatie op te trekken en hulp te bieden in deze onzekere tijd. 

Deze organisatie is voor alle mensen in het dorp die tijdens maar ook na de virus pandemie hulp nodig hebben. Een groep van vrijwilligers zet zich belangeloos in om tegemoet te komen aan hulpvragen. Te denken valt aan boodschappen doen, medicijnen halen, hond uitlaten en post wegbrengen. Maar ook bijvoorbeeld een hulpvraag bij eenzaamheid. Denk daarbij niet alleen aan uzelf maar ook aan de mensen in uw straat. De vrijwilligers houden zich uiteraard aan de richtlijnen zoals die door het RIVM zijn opgesteld. 

Wilt u gebruik maken van deze diensten, schroom dan niet en bel! U kunt telefonisch contact opnemen met Meerkerk Helpt via 06 - 2728 3070. Bereikbaar tussen 12.00-18.00 uur.