Opening Parkschool Vianen

Op 5 maart 2019 hebben basisscholen De Voorhof en De Wegwijzer en Stichting Kinderopvang Vianen voor het eerst de deuren geopend van een prachtig nieuw gebouw: ‘De Parkschool’.

Op 5 maart 2019 hebben basisscholen De Voorhof en De Wegwijzer en Stichting Kinderopvang Vianen voor het eerst de deuren geopend van een prachtig nieuw gebouw: ‘De Parkschool’. Hoewel de Parkschool Vianen inmiddels al zeven maanden onderdak biedt aan de leerlingen van De Voorhof, De Wegwijzer en de Stichting Kinderopvang Vianen, was de officiële opening afgelopen 3 oktober. Een belangrijk moment voor de scholen en de kinderopvang omdat na de zomervakantie ook het prachtige schoolplein in gebruik is genomen.

Laurens van Leeuwen (directeur van basisschool De Voorhof) en Michelle Tersteeg (directeur van basisschool De Wegwijzer), openden de middag en bedankten bouwers, architecten, teamleden en conciërges en iedereen die heeft geholpen deze prachtige school vorm te geven. Daarnaast spraken Theo Klinkien (bestuurder van Trinamiek) en Sandra de Leeuw (directeur SKV) mooie woorden over het gezamenlijke proces van de bouw van De Parkschool.

Wethouder Tirtsa Kamstra heeft met het doorknippen van het lint De Parkschool officieel geopend. Samen bouwen we verder aan de toekomst van alle kinderen in De Parkschool!