Wijziging uitvoering Home-Start

Vanaf 1 januari 2020 voert Humanitas het programma Home-Start uit voor de gehele gemeente Vijfheerenlanden. Home-Start is een programma voor lichte en alledaagse opvoed- en gezinsondersteuning.

Vanaf 1 januari 2020 voert Humanitas het programma Home-Start uit voor de gehele gemeente Vijfheerenlanden. Home-Start is een programma voor lichte en alledaagse opvoed- en gezinsondersteuning. In de voormalige gemeenten Leerdam en Zederik werd Home-Start al uitgevoerd door Humanitas. In de voormalige gemeente Vianen werd dit eerder door Stichting Pulse gedaan. 

Vrijwilligers gezocht

De ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden ouders een luisterend oor of praktische hulp bij het opvoeden van kinderen tot 18 jaar. Voor onder andere de gemeente Vijfheerenlanden is Humanitas op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wilt u zich hiervoor aanmelden of wilt u meer weten? U kunt dan contact opnemen met Emma Splinter (coördinator Home-Start, o.a. voor regio Vijfheerenlanden) via e.splinter@humanitas.nl

Vragen

Wilt u weten wat de wijziging in de uitvoering van Home-Start voor u betekent? Of wilt u zich aanmelden als gezin? Ook dan kunt u contact opnemen met Emma Splinter.