Schulden, schuldhulpverlening & hulp met uw financiën

Heeft u schulden of problemen met afbetalen? Heeft u hulp nodig om financieel inzicht te krijgen? Deze organisaties in de gemeente Vijfheerenlanden kunnen u helpen.

Heeft u moeite met het betalen van uw rekening? Of komt u iedere maand geld tekort? Blijf niet zitten met uw zorgen!

Er zijn in Vijfheerenlanden veel organisaties die u lokaal kunnen helpen. Deze hulp is gratis. Zij kijken samen met u naar uw administratie en uw rekeningen. Ook als u schulden heeft, of moeite om schulden af te betalen, dan is er hulp beschikbaar.

Hulp met administratie

De Wijkwinkel in Vianen kan u helpen bij vragen over uw administratie. Ook de Formulierenbrigade kan u helpen als u uw papieren niet goed op orde kunt krijgen.

Onbetaalde rekeningen

Heeft u al onbetaalde rekeningen? Weet u niet hoe u deze kunt betalen? Dan kunt u aan SamenDoen en Maatje Vijfheerenlanden hulp vragen. SamenDoen zit aan de Industrieweg in Leerdam en Maatje Vijfheerenlanden in de Prenter in Vianen. Beide organisaties kunnen u ook thuis helpen als u dat prettig vindt.

Schulden en schuldeisers

Heeft u ernstige financiële schulden? Zijn er deurwaarders in het spel? Dan kunt u het beste contact opnemen met Avres. Zij kunnen u helpen bij grote schulden. De schuldhulpmedewerkers helpen u graag en gratis.