Openingstijden in de nieuwe gemeente

Openingstijden

Sinds 1 januari werken de drie gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik samen in één organisatie: de bedrijfsvoeringsorganisatie Vijfheerenlanden. Dit is een verandering achter de schermen; voor u als inwoner of ondernemer verandert er niet veel. Wel betekent het voor u dat we vaker open zijn om uw vragen te beantwoorden. Misschien krijgt u niet de bekende stem aan de telefoon maar wat zeker is: u spreekt iemand met kennis van zaken.

De telefoonnummers en websites van uw gemeente veranderen de eerste tijd niet. Voor Vianen belt u: (0347) 369 911 Leerdam: (0345) 636363 en Zederik (0183) 35 65 00. Per e-mail kunt u contact opnemen via: gemeente@vianen.nl, info@leerdam.nl of postbus1@zederik.nl. De drie gemeentehuizen zijn van maandag tot en met vrijdag open van 8.30 tot 17.00 als u belt of een afspraak heeft. Als u een rijbewijs, paspoort of een ander product van burgerzaken wilt aanvragen, moet u een afspraak maken via de website van de gemeente waar u woont.

Kijk hier voor de openingstijden van uw gemeente:

Alleen op deze tijdstippen kunt u terecht voor producten van burgerzaken. Op deze website vindt u veel informatie over het proces om te komen tot één gemeente. Voor onze gemeentelijke producten en diensten neemt u gewoon contact op met uw eigen gemeente: daaraan verandert niets. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Twitter. Heeft u nog vragen? Of opmerkingen? Wij horen ze graag!