Verkiezingsdebat op 9 november 2018

6 verschillende microfoons

Op 21 november 2018 mogen alle inwoners van 18 jaar en ouder uit de gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik gaan stemmen. Deze drie gemeenten vormen vanaf 1 januari 2019 de gemeente Vijfheerenlanden. Op basis van de uitslag wordt de eerste raad en het eerste college van Vijfheerenlanden gevormd.

Uniek

De nieuwe gemeente Vijfheerenlanden bestaat uit maar liefst 15 kernen. Wat die kernen met elkaar delen is dat ze allemaal uniek zijn.

Hoe kan de nieuwe gemeente recht doen aan al die unieke karakters en toch dichtbij en betrokken zijn? Wat kunnen en willen inwoners zelf doen in hun directe leefomgeving? Welke ruimte vragen zij hiervoor van de nieuwe gemeente?

Wijk- en kernenbeleid

Interessante vragen die op 9 november aanstaande in Partycentrum Het Dak te Leerdam aan de orde zullen komen in een debat over het wijk- en kernenbeleid van de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. In een interactief programma zal gespreksleider Bert van der Lee (directeur/bestuurder o2a5) de lijsttrekkers van de acht deelnemende partijen uitdagen zich uit te spreken over dit boeiende onderwerp.

Het debat start om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee voor u klaar.
We hopen op een mooi, inhoudelijk en vooral levendig debat!

Wees welkom!