Netwerkorganisaties

Binnen de gemeente Vijfheerenlanden zijn diverse ondernemersverenigingen actief die de lokale ondernemers ondersteunen en met elkaar in contact brengen.

Binnen de gemeente Vijfheerenlanden zijn diverse ondernemersverenigingen actief die de lokale ondernemers (op deelgebieden) ondersteunen en met elkaar in contact brengen.

Ondernemersverenigingen

Vijfheerenlanden Ondernemen Samen (VOS)

VOS is een vereniging voor zelfstandige ondernemers (zzp-ers) in de regio Vijfheerenlanden. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van VOS: vos-ondernemers.nl.

Open Coffee Vijfheerenlanden

Iedere laatste vrijdag van de maand op een wisselende locatie in de Vijfheerenlanden. www.opencoffeevijfheerenlanden.nl of info@opencoffeevijfheerenlanden.nl.

Ondernemersvereniging Vianen (OVV)

De OVV behartigt de belangen van de detailhandel in Vianen. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van de OVV: ovv-vianen.nl.

BIZ Vianen

BIZ Vianen behartigt de belangen van ondernemers op bedrijventerrein de bedrijventerreinen De Hagen, De Biezen. Voor contact: parkbeheerder@bbvianen.nl of  06 - 5787 8424.

Coöperatieve Vereniging van Eigenaren Gaasperwaard (CVvEG)

De CVvEG behartigt de belangen van ondernemers op bedrijventerrein Gaasperwaard. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de parkmanager via parkbeheerder@gaasperwaard-vianen.nl of 06 - 5787 8424.

Kijk voor meer informatie op de website van Gaasperwaard Vianen.

Leerdamse Ondernemers Vereniging

Deze vereniging bedenkt en organiseert gezamenlijke activiteiten die ten goede komen aan de binnenstad. Kijk voor meer informatie op de website van de LOV: www.stadshartleerdam.nl.

BKL

De Bedrijvenkring Leerdam (BKL) behartigt de belangen voor een groot deel van de bedrijven op het bedrijventerrein. Wilt u meer informatie of de BKL iets vragen? Neem dan een kijkje op de hun website: www.bkleerdam.nl.

SAVEL

Ondernemersvereniging Savel staat voor: Samen & Actief & Veilig & Europaplein & Leerdam-West. Het doel van de vereniging is het in de meest ruime zin behartigen van de belangen van de ondernemers in het gebied Leerdam-west. Kijk voor meer informatie op de website van SAVEL: www.europaplein.nl.

Actio Ameide

De Ondernemers Vereniging Ameide richt zich op ondernemers die met hun bedrijf zijn gevestigd in Ameide en Tienhoven. Meer informatie vindt u op de website van deze vereniging: www.actioweb.nl.

Lexmondse Ondernemersvereniging (LOV Lexmond)

De LOV Lexmond is een ondernemersvereniging voor alle ondernemers uit Lexmond. De doelstelling van de LOV is het behartigen van de belangen van haar leden en het scheppen van een goede onderlinge verstandhouding tussen de leden. Voor meer informatie: www.lovlexmond.nl.

Ondernemers Vereniging Meerkerk (OVM)

De Ondernemersvereniging Meerkerk is een vereniging voor iedere ondernemer uit de kernen Nieuwland, Leerbroek en Meerkerk. Zowel ZZP, MKB, winkelier als industrie. Op de website www.ovm-meerkerk.nl kunt u terecht voor meer informatie.

Stichting Beveiliging Bedrijventerrein Zederik (SBBZ)

De stichting heeft als doel de algehele verbetering van de veiligheid op het bedrijventerrein binnen en buiten de bedrijven voor ondernemers en hun medewerkers. Naast het bevorderen van de veiligheid stimuleert de stichting de samenwerking tussen ondernemers via het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Benieuwd, kijk dan op www.sbbz.eu.