Afvalinzameling

Veranderingen afvalinzameling 2022-2023

De komende tijd zijn er veranderingen rond afval in onze gemeente. Samen met Waardlanden willen wij alle inwoners aanmoedigen en helpen met minder afval en (nóg) beter scheiden. Wat er mogelijk voor u verandert, hangt af van waar u woont. Meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen vindt u op de pagina Samen op weg naar een afvalvrije en schone regio.

Waardlanden

In onze gemeente haalt Waardlanden het huisvuil op.

In de Waardlanden-app vindt u uw persoonlijke afvalkalender, de scheidingswijzer en containerlocaties (voor huishoudelijk afval). Ook kunt u instellen dat u een seintje krijgt als u één van uw containers aan de weg moet zetten. Dan vergeet u dit nooit meer.

Ook kunt u met de app een ophaalafspraak voor uw grofvuil maken. En u vindt er de adressen en openingstijden van de milieustraten. 

Afbeelding met de tekst: Download in de AppStore Afbeelding met de tekst: Ontdek het op GooglePlay

Afvalkalender

Raadpleeg hieronder uw persoonlijke afvalkalender.

Afvalkalender

Milieustraat

Als inwoner (particulier) van de gemeente Vijfheerenlanden kunt u terecht alle milieustraten van Waardlanden 

Bedrijfsauto’s zijn niet toegestaan. U kunt geen bedrijfsafval brengen bij de milieustraten. Voor meer informatie over bedrijfsafval belt u naar 0183 – 732 250 of raadpleeg de bedrijfspagina van Waardlanden.

Grofvuil

Maar een ophaalafspraak voor uw grofvuil met de Waardlanden-app of maak een grofvuilafspraak via de website van Waardlanden.

Bedrijfsafval

Bedrijven kunnen voor het aanbieden van hun afval een overeenkomst sluiten met Waardlanden Reinigingsbedrijf BV. Voor meer informatie belt u naar 0183 - 732 250 of kijk op de bedrijfspagina van Waardlanden.

Contact

Voor meer informatie en vragen:

Waardlanden op social media