Afvalinzameling

In onze gemeente haalt Waardlanden het huisvuil op. Raadpleeg hiervoor uw persoonlijke afvalkalender.

Waardlanden-app

U kunt ook de Waardlanden-app downloaden. Voordelen van de app:

  • Hier vindt u uw persoonlijke afvalkalender, de scheidingswijzer, containerlocaties en adressen en openingstijden van de milieustraten
  • U kunt instellen dat u een melding ontvangt als uw container aan de weg moet.
  • U kunt een ophaalafspraak voor uw grofvuil maken

Download in de App StoreDownload en ontdek het op Google Play

Milieustraat

Als inwoner (particulier) van de gemeente Vijfheerenlanden kunt u terecht bij alle milieustraten (Deze link gaat naar een externe website) van Waardlanden.

Bedrijfsauto’s zijn niet toegestaan. U kunt geen bedrijfsafval brengen bij de milieustraten. Voor meer informatie over bedrijfsafval belt u naar 0183 - 732 250 of raadpleeg de bedrijfspagina (Deze link gaat naar een externe website) van Waardlanden.

Grofvuil

Maar een ophaalafspraak voor uw grofvuil met de Waardlanden-app of maak een grofvuilafspraak via de website van Waardlanden (Deze link gaat naar een externe website).

Bedrijfsafval

Bedrijven kunnen voor het aanbieden van hun afval een overeenkomst sluiten met Waardlanden Reinigingsbedrijf BV. Kijk hiervoor op de bedrijfspagina van Waardlanden (Deze link gaat naar een externe website).

Zwerfafval

Wilt u alleen of met een groep uw straat, de groenstrook, het schoolplein of uw winkelomgeving schoonhouden en daarvoor opruimacties organiseren? Waardlanden helpt u met materialen en tips. Samen houden we onze omgeving schoon en mooi. Kijk voor meer informatie op de website van Waardlanden Nee tegen zwerfafval (Deze link gaat naar een externe website).

Contact

Kijk voor meer informatie en vragen op de website van Waardlanden (Deze link gaat naar een externe website). Of volg Waardlanden op social media voor actuele informatie:

Veranderingen afvalinzameling

De komende tijd zijn er veranderingen rond afval in onze gemeente. Samen met Waardlanden willen wij alle inwoners aanmoedigen en helpen met minder afval en (nóg) beter scheiden. Wat er mogelijk voor u verandert, hangt af van waar u woont. Meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen vindt u op Samen op weg naar een afvalvrije en schone regio (Deze link gaat naar een externe website).