Politie

Hier vindt u de bezoekadressen van de politie. Het alarmnummer 1-1-2 is 24 uur per dag bereikbaar voor spoed en het melden van verdachte situaties. Voor overige vragen en advies op maat belt u met 0900-8844.

Wijkagenten

Op politie.nl staat een overzicht met de gegevens van de wijkagenten die werken in de gemeente Vijfheerenlanden. Daar vindt u onder andere meer informatie over hun werkgebied en hoe u een afspraak met hen kunt maken op één van de onderstaande adressen:

  • Voorstraat 30
    4132 AS Vianen
  • Dokter Reilinghplein 1
    4141 DA Leerdam

Telefoon

0900-8844

Op afspraak

Als u wilt kunt u via 0900-8844 een afspraak maken voor het politieloket. U kunt ook terecht op het politiebureau in Nieuwegein en Houten, geopend alle dagen tussen 07.00 en 23.00 uur.

Politie altijd bereik- en beschikbaar!

De politie is 24 uur per dag via het alarmnummer 1-1-2 bereikbaar voor spoed en het melden van verdachte situaties. Voor overige vragen en advies op maat belt u met 0900-8844. Veel zaken met de politie kunt u ook via internet regelen. Daarnaast kunt u via 0900-8844 meldingen zonder spoed doorgeven of vragen stellen. Ook kunt u persoonlijk advies krijgen voor het doen van aangifte. Voor complexere zaken wordt een afspraak gemaakt op een bureau of locatie. Op deze manier kan de politie alle tijd en aandacht schenken aan mensen die slachtoffer geworden zijn. Meer informatie kunt u ook lezen op de website van de politie. Politie Vijfheerenlanden heeft ook een eigen Facebook-pagina.

Aangifte

U kunt aangifte van een misdrijf doen via politie.nl/aangifte. Heeft u iets gezien dat u aan de politie wilt doorgeven, maar heeft het geen spoed? Dan kunt u dit melden aan de politie via politie.nl.