Politie

De politie is 24 uur per dag via het alarmnummer 112 bereikbaar voor spoed en het melden van verdachte situaties. Voor overige vragen en advies op maat belt u met 0900-8844.

Veel zaken met de politie kunt u ook via internet regelen. Daarnaast kunt u via 0900-8844 meldingen zonder spoed doorgeven of vragen stellen. Ook kunt u persoonlijk advies krijgen voor het doen van aangifte. Voor complexere zaken wordt een afspraak gemaakt op een bureau of locatie. Op deze manier kan de politie alle tijd en aandacht schenken aan mensen die slachtoffer geworden zijn.

Meer informatie kunt u ook lezen op de website van de politie (Deze link gaat naar een externe website).

Politie Vijfheerenlanden is ook te volgen op social media:

Op afspraak

Als u wilt kunt u via 0900-8844 een afspraak maken voor het politieloket, geopend op dinsdag en donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Pfinztalstraat 20-22
4143 JB Leerdam
Openingstijden: dinsdag en donderdag van 09.00-17.00 uur

U kunt ook terecht op het politiebureau in Nieuwegein en Houten.

Wijkagenten

Op de website van de politie staat een overzicht met wijkagenten (Deze link gaat naar een externe website) (vul bij Mijn buurt uw postcode of woonplaats in) die werken in de gemeente Vijfheerenlanden. Daar vindt u onder andere meer informatie over hun werkgebied

Aangifte

U kunt aangifte van een misdrijf doen via de pagina Aangifte of melding doen op de website van de politie (Deze link gaat naar een externe website).