Huldiging sporters

De gemeente Vijfheerenlanden is trots op sporters en teams die een belangrijke prestatie hebben geleverd. Het komt regelmatig voor dat een individuele sporter of team landelijk of zelfs internationaal in de prijzen valt. Het college van burgemeester en wethouders wil deze sporters graag kunnen huldigen.

Het initiatief om in aanmerking te komen voor een huldiging ligt bij de sporter of de omgeving. Dus laat het ons weten! De wethouder Sport nodigt de sporter (en een aantal genodigden) dan graag uit in één van onze gemeentehuizen. Voor het huldigen van teams uit de gemeente Vijfheerenlanden wordt bij voorkeur aangesloten bij de huldiging die door de sportclub zelf wordt georganiseerd.

Voorwaarden

De volgende prestaties komen in aanmerking voor een huldiging:

  • De sport moet op de NOC*NSF-lijst staan.
  • De individuele sporter heeft een 1ste plaats behaald op een Nederlands Kampioenschap, Europees Kampioenschap of Wereldkampioenschap. Of heeft een gouden, zilveren of bronzen medaille veroverd op een Olympische Spelen of Paralympische Spelen.
  • Voor teamsporten gelden alleen kampioenschappen van eerste elftallen of standaardteams senioren.

Aanvraag

U stuurt een e-mail naar kabinet@vijfheerenlanden.nl met de volgende informatie:

  1. Naam, adres, telefoonnummer van de sporter (met toestemming van de sporter)
  2. Geleverde prestatie, inclusief klasse, discipline, afstand, leeftijdscategorie
  3. Actiefoto of foto van de huldiging

De gemeente gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met persoonsgegevens. Bij het aanvragen van een huldiging ontvangen wij minimaal uw e-mailadres en vragen wij u om de voornaam, achternaam, het adres en telefoonnummer, zodat wij contact met sporter(s) kunnen opnemen om een datum af te stemmen. Hierbij is het van belang dat u toestemming heeft van de betreffende persoon om deze gegevens aan ons te verstrekken. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en ook niet verstrekt aan andere partijen. Indien gebruik van de gegevens niet langer nodig is zullen wij deze per omgaande verwijderen.

Lees meer in onze algemene privacyverklaring.