Evenementen Put Middelwaard Vianen

10 april 2024

Put Middelwaard is een populair recreatie-, wandel- en losloopgebied. Daarnaast is het terrein al jaren de plek voor evenementen zoals Titanium, By The Creek en Wooase. De gemeenteraad heeft tijdens de raadsvergadering van 12 februari 2024 regels voor evenementen bij Put Middelwaard vastgesteld. Op onze pagina Put Middelwaard vindt u de belangrijkste uitgangspunten.

Bij het opstellen van regels is het altijd zoeken naar de juiste balans tussen plezier en overlast en tussen plezier en natuur. Bij het opstellen van de regels is daarom met verschillende partijen gesproken, zoals de gemeenteraad, organisatoren, Utrechts Landschap, Omgevingsdienst Regio Utrecht en Natuur- en Vogelwacht de Vijfheerenlanden. Daarnaast kregen geïnteresseerden de mogelijkheid om het stuk te lezen.

Meer informatie

Wilt u zien wanneer evenementen bij Put Middelwaard plaatsvinden? Kijk dan op onze activiteitenkalender.

Meer informatie over evenementen vindt u op de pagina evenement organiseren. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op via evenementen@vijfheerenlanden.nl of 088 – 599 7000.