Landelijke intocht Sinterklaas in Vijfheerenlanden

16 mei 2024

De landelijke Sinterklaasintocht vindt plaats in onze gemeente! Op 16 november 2024 meert de stoomboot aan in Vianen. Vijfheerenlanden is die dag het toneel voor de landelijke televisie-uitzending. We zullen Sinterklaas een warm welkom geven, met natuurlijk een belangrijke plek voor de kinderen.

Sinterklaasjournaal

Vijfheerenlanden krijgt ook een rol in het Sinterklaasjournaal. Dit start vijf dagen voor de aankomst van Sinterklaas en loopt door tot en met vier december 2024. We verheugen ons er enorm op Sinterklaas en zijn gevolg te ontvangen. En we zijn er trots op dat we onze dorpen en steden en al het moois van Vijfheerenlanden kunnen laten zien. Binnenkort is er meer informatie, rondom de organisatie van de landelijke intocht in Vianen, te vinden op onze website.

Vragen

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via sinterklaas@vijfheerenlanden.nl.