Opgroeien in Vijfheerenlanden

Opgroeien in Vijfheerenlanden is opgezet om het bestaande aanbod voor de jeugd (-9 maanden tot 27 jaar) van Vijfheerenlanden met elkaar te verbinden.

We willen dat kinderen en jongeren in de gemeente Vijfheerenlanden opgroeien tot gezonde, zelfstandige en zelfbewuste volwassenen. Het streven is om zoveel mogelijk organisaties en inwoners uit gemeente Vijfheerenlanden met elkaar te verbinden, zodat wij gezamenlijk kunnen zorgen voor gelijke kansen, talentonwikkeling en een gezonde en veilige basis voor de jeugd.

Brede paraplu

De onderwerpen die relevant zijn voor kinderen en jongeren bekijken we niet meer afzonderlijk, maar vanuit de brede paraplu van Opgroeien. De onderwerpen die wij willen aanpakken betreffen de breedste zin van het woord Opgroeien. Er worden thema’s behandeld van het signaleren van problemen onder zwangere vrouwen tot middelengebruik onder jongeren.

Conferenties Opgroeien in Vijfheerenlanden

Enkele keren per jaar wordt er een conferentie georganiseerd rondom het onderwerp Opgroeien in Vijfheerenlanden. Deze conferenties worden georganiseerd (door en) voor partners die (willen) werken aan gezond en veilig opgroeien. Per keer wordt er een verschillend thema behandeld.

Op 23 september 2024 zal de volgende bijeenkomst plaatsvinden. Dit keer met een overkoepelend thema: stressvol (op)groeien. Het programma bestaat uit twee onderwerpen: mantelzorgbeleid in het onderwijs en kinderarmoede.
De uitnodiging en de mogelijkheid om je aan te melden volgen later.

Sluit je aan bij Opgroeien in Vijfheerenlanden

'It takes a village to raise a child.' Samen kunnen we meer betekenen voor de jeugd van gemeente Vijfheerenlanden. Ben jij bezig met het werken aan een gezonde en veilige basis van de jeugd?
Sluit je dan aan bij Opgroeien in Vijfheerenlanden door contact op te nemen via opgroeien@vijfheerenlanden.nl.

Nieuwsbrief

We sturen ook een nieuwsbrief uit over Opgroeien.

Alle velden met een * zijn verplicht