Leerdam: Broekgraaf

In het westen van Leerdam bouwen we in Broekgraaf tussen 2014 en 2026 zo'n 1250 woningen. U vindt hier voor ieder wat wils. Van levensbestendige en energie-neutrale appartementen, tot vrije kavels waar u uw eigen gang kunt gaan. Van ruime eengezinswoningen tot een meer bescheiden plek voor alleen of samen. In de Broekgraaf weerspiegelt ieders eigen, unieke woondroom!

Met Broekgraaf krijgt Leerdam een nieuwe, ruime, kinderrijke, bloeiende wijk. Direct gelegen aan en omarmd door de natuur van het Groene Hart, dus volop de gelegenheid op avontuur te gaan, te ontdekken. Wandel eens langs de charmante singels of door de groene ecologische zone.

In deze wijk kunt u uw eigen droomhuis bouwen en plezier maken. Mét het comfort van de voorzieningen van onze wereldberoemde Glasstad op een steenworp afstand.

Iedere nieuwe bewoner wordt vriendelijk welkom geheten en voelt zich direct thuis. Hier zorgen we voor elkaar, ontmoeten elkaar om te ontspannen, organiseren samen met de buren leuke evenementen of genieten van het groen en het water om ons heen. Buiten leven is daarmee toegankelijk voor iedereen.

Informatie

Meer informatie vindt u op de website van Broekgraaf (Deze link gaat naar een externe website), hun Facebookpagina (Deze link gaat naar een externe website) en/of Instagrampagina (Deze link gaat naar een externe website).

Update: Mei 2024