Schulden, schuldhulpverlening & hulp met uw financiën

Heeft u moeite met het betalen van uw rekening? Of komt u iedere maand geld tekort? Blijf niet zitten met uw zorgen!

Er zijn in Vijfheerenlanden veel organisaties die u lokaal kunnen helpen. Deze hulp is gratis. Zij kijken samen met u naar uw administratie en uw rekeningen. Ook als u schulden heeft, of moeite om schulden af te betalen, dan is er hulp beschikbaar.

Hulp met administratie

Het team Geld & Regelzaken van BindkrachtVHL (Deze link gaat naar een externe website) kan u helpen bij vragen over uw administratie. Ook de Formulierenbrigade (Deze link gaat naar een externe website) kan u helpen als u uw papieren niet goed op orde kunt krijgen.

Onbetaalde rekeningen

Heeft u al onbetaalde rekeningen? Weet u niet hoe u deze kunt betalen? Dan kunt u aan BindkrachtVHL (Deze link gaat naar een externe website) en Maatje Vijfheerenlanden (Deze link gaat naar een externe website) hulp vragen. SamenDoen zit aan de Industrieweg in Leerdam en Maatje Vijfheerenlanden in de Prenter in Vianen. Beide organisaties kunnen u ook thuis helpen als u dat prettig vindt.

Schulden en schuldeisers

Heeft u ernstige financiële schulden? Zijn er deurwaarders in het spel? Dan kunt u het beste contact opnemen met Avres of kijk op de website van Avres bij Schulden (Deze link gaat naar een externe website). Zij kunnen u helpen bij grote schulden. De schuldhulpmedewerkers helpen u graag en gratis.