Subsidies en leningen

Wilt u meer weten over subsidies en leningen? Maak dan gebruik van de subsidie- en financieringswijzer van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (Deze link gaat naar een externe website). Deze wijzer helpt u met het vinden van financiële ondersteuning voor uw plannen. Als u aangeeft wie u bent en wat u zoekt krijgt u vervolgens een overzicht met regelingen op maat. Dit is zowel voor particulieren als ondernemers.

Subsidies verduurzamen woning

Overzicht en energiesubsidiewijzer Milieucentraal

Milieu Centraal zet op de pagina Subsidies verduurzamen woning (Deze link gaat naar een externe website) de landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidiepotjes op een rij. Met de energiesubsidiewijzer (Deze link gaat naar een externe website) vindt u subsidies en leningen.

Energiebespaarlening Nationaal Warmtefonds

Het Nationaal Warmtefonds (Deze link gaat naar een externe website) biedt verantwoorde en betaalbare financiering (lening) voor de verduurzaming van koopwoningen en Verenigingen van Eigenaars (VvE’s).

Heeft u vragen over subsidies?

Neem dan contact op met het energieloket via 085 - 48 58 379. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur. U kunt uw vragen ook stellen via de chat of het contactformulier op de contactpagina van Jouw Huis Slimmer (Deze link gaat naar een externe website).

Subsidies duurzame energie voor ondernemers

De provincie Utrecht ondersteunt ondernemers met diverse maatregelen zoals advies en subsidies.

Op de website van Energietransitie Utrecht (Deze link gaat naar een externe website)vindt u meer over bijvoorbeeld:

Ook op de pagina subsidies en regelingen voor ondernemers van Ondernemersplein (Deze link gaat naar een externe website) vindt u informatie over subsidies en regelingen die er in de provincie zijn.