Martin Hendericks

Pasfoto van Martin Hendericks

Een life event begeleiden is mij op het lijf geschreven!

Nadat in 2018 mijn lijf een eigen leven ging leiden door levensbedreigend ziek te worden, was ik na acht maanden chemo en een stamceltransplantatie weer klaar voor het leven als Martin 2.0. Ik wilde mijn leven als vanouds oppakken, maar dit was niet meer vanzelfsprekend.

Voordat ik ziek werd, wilde ik al graag trouwambtenaar worden, maar wanneer? Ik werkte immers 24/7 als uitvaartondernemer.

Gaandeweg de afgelopen drie jaar heb ik het leven opnieuw moeten uitvinden. En nu wil ik alleen dingen doen die me energie en levenslust geven: Vier het leven!

Ik heb ruime ervaring als spreker tijdens een ander life event; uitvaarten. Mijn kwaliteit is dat ik de juiste snaar weet te raken met een traan maar zeker ook met een lach.

Behalve dat ik alles van jullie wil weten, ben ik er ook om advies te geven. Wat is mogelijk en wat past bij jullie? Als er kinderen zijn, vind ik het fijn ook met hen kennis te maken.

Jullie verhaal in mijn hoofd en hart

Een toespraak maken is als een zwangerschap, ik draag jullie woorden een tijdje met mij mee en groeit het tot een mooi levensverhaal. Dit kan ook in het Engels. Als de tekst is geschreven neem ik deze een paar weken voor jullie trouwdag in grote lijnen door op feitelijkheden.

Kortom ik ben er voor jullie, denk graag mee om jullie huwelijk extra bijzonder te maken!

Met een warme groet,
Martin Hendericks

Terug naar het overzicht van de trouwambtenaren.