Binnenkort ontvangt u Berichten over uw Buurt in uw mailbox

30 mei 2024

Bent u 25 jaar of ouder? Heeft u een e-mailadres opgegeven in MijnOverheid? Dan ontvangt u binnenkort maximaal één keer in de week een automatische e-mail van overheid.nl met Berichten over uw Buurt.

Berichten over uw Buurt informeert u over bekendmakingen van de overheid. Die gaan bijvoorbeeld over een vergunning voor het verhuren van een vakantiewoning, het kappen van een boom of het uitbreiden van een horecaterras. Zo bent u op de hoogte van wat er speelt in een gebied van 500 meter rondom uw woonadres. Bekendmakingen van de gemeente Vijfheerenlanden staan elke week op de Informatiepagina van de gemeente in Het Kontakt Vijfheerenlanden en op officielebekendmakingen.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Afmelden

Wilt u geen e-mails ontvangen? Dan kunt u zich direct en makkelijk weer afmelden. Helaas zijn op internet ook criminelen actief. Controleer daarom altijd eerst de verzender voordat u op een link klikt.