Theater

In gemeente Vijfheerenlanden zijn twee theaters te vinden: Stadspodium GO Leerdam en Theater Vianen.

Stadspodium GO Leerdam

In Stadspodium GO bruist het van allerlei culturele activiteiten op het gebied van muziek, dans, toneel, film, cabaret en kunst. Wekelijks vinden er in de voormalige Gymzaal Oost optredens, lezingen en (film)voorstellingen plaats. Daarnaast is GO de thuisbasis van plaatselijke zangverenigingen, toneelclubs en andere maatschappelijke instellingen.

Foyer

De mooie entourage, de gezellige foyer en het enthousiasme van de vele vrijwilligers vormen het kloppend hart van het culturele aanbod en een plaats van samenkomst voor iedereen in Leerdam en omgeving. Kijk voor het programma en reserveren op de website van Stadspodium GO Leerdam (Deze link gaat naar een externe website).

Verhuur

Op zoek naar een ruimte om te huren voor bijvoorbeeld een workshop, besloten voorstelling of bedrijfs- of familiefeest? Bij Stadspodium GO kunt u verschillende ruimtes huren.

De theaterzaal met 72 zitplaatsen is te huur voor bijvoorbeeld try-outs, besloten voorstellingen, symposia, filmvoorstellingen en andere culturele activiteiten.

Daarnaast beschikt Stadspodium GO over een aantal kleinere ruimtes, die bij uitstek geschikt zijn voor cursussen, workshops, muzieklessen en vergaderingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met GO via telefoonnummer 0345 - 633 488 / 0345 - 613 626 of mail naar info@go-leerdam.nl.

Theater Vianen

In Helsdingen Sport en Cultuur is sinds 2018 een podiumzaal, deze heet de Blauwe Zaal. De Blauwe Zaal heeft 244 (blauwe) zitplaatsen en een vlakke vloertheater. Dit maakt de zaal niet alleen geschikt voor voorstellingen, maar ook voor congressen, bijeenkomsten en ander gebruik.

Theatervoorstellingen

De theatervoorstellingen worden verzorgd door Stichting Theater Vianen. Zij bieden ongeveer 20 voorstellingen per jaar, voor zowel volwassenen als kinderen. Kijk voor het programma en om te reserveren op de website van Theater Vianen (Deze link gaat naar een externe website).

De Vijf Heeren

In café De Vijf Heeren kun je voorafgaand aan een theatervoorstelling heerlijk genieten van het theatermenu (Deze link gaat naar een externe website).

Blauwe zaal huren

Wil je graag de blauwe zaal huren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door de bellen naar 0347 369 369 of mail naar receptie.helsdingen@vijfheerenlanden.nl.