Rotonde Aimé Bonnastraat-Korte Kerstraat wordt verkeersplein

Vanaf 2 april 2024 start aannemer De Gier bv met de reconstructie van het verkeersplein op de Aimé Bonnastraat ter hoogte van de Julianabrug. De werkzaamheden gaan naar verwachting drie weken duren.

Deze afsluiting heeft grote gevolgen voor de verkeersstromen in en om Vianen. Er geldt een duidelijke omleiding tijdens de werkzaamheden en omwonenden en ondernemers hebben een brief ontvangen. Alle hulpdiensten zijn van deze afsluiting op de hoogte gebracht.

Bereikbaarheid binnenstad Vianen

Tijdens deze werkzaamheden is de Aimé Bonnastraat vanaf de Lijnbaan tot en met de Julianabrug geheel afgesloten. Blankenborch en de parkeerplaatsen op de Lijnbaan blijven bereikbaar. Verder kunt u niet vanaf de Korte Kerkstraat de binnenstad ingaan of verlaten. De binnenstad kunt u inrijden via de Prinses Julianastraat en verlaten via de Lekpoort of de Langendijk.

Parkeerterrein Kanaalweg

De parkeerplaats langs de Kanaalweg (P1) blijft bereikbaar tijdens de bovengenoemde werkzaamheden. De route is via de Ringdijk en de Zomerdijk. Hiervoor wordt ook bebording geplaatst.

Informatie voorziening bewoners Sluiseiland

Alle bewoners op Sluiseiland zijn geïnformeerd over de bereikbaarheid van de woningen via de app van DeGierBV.
U vindt in de app alle informatie over onder andere de fasering van het project, de planning en omleidingsroutes in geval van een wegafzetting tijdens de werkzaamheden en eventuele wijzigingen in de planning. Vragen met betrekking tot de werkzaamheden kunt u via de app stellen of u kunt contact opnemen met de uitvoerder van het project (zie achterzijde brief voor contactgegevens).
Eventuele klachten kunt u via de app of e-mail (klachten@degierbv.nl) melden.

De app is te downloaden via app.degierbv.nl (Deze link gaat naar een externe website).